Nyfødtfoto

Home / baarnefoto / Nyfødtfoto

Nyfødtfoto

Nyfødtfotografering krever en rolig og avslappet holding. Det er derfor viktig når dere kommer på nyfødtfoto at dere slapper og bare la barna være seg selv. Nyfødte kjenner veldig fort om man blir stresset. Vi har en sofa i studio som man kan sitte å slappe av i mens nyfødtfoto holder på. Under fotograferingen fokuserer vi på rent fotografisk utrykk og at barna kommer godt fram i bildet.

Leah har blitt storesøster! Det er utrolig stas og det er morsomt med en så liten lillebror. Thomas sov nesen gjennom hele fotosesionen. Fotograferingen tar ca tre timer. Det er viktig å ha god tid. Da får man tid til å venne seg til studioet, amme litt, og masse kos. Spebarnstiden går så utrolig fort, så det er koselig å ha minnene av hvor liten man har vært på bilder.

Leave a Comment